In-de-hand

Bureau voor organisatie-ontwikkeling, teambuilding, coaching

én men-instructie

Koetsiersbewijs/Menbewijs als basis voor je verdere ontwikkeling

Ongeveer 30 jaar leidt Robert Schuller mensen op voor het koetsiersbewijs, het rijden in het verkeer is daar altijd het belangrijkste deel van de opleiding geweest. Natuurlijk naast het aanleren van de techniek van het mennen zoals Benno von Achenbach deze ooit heeft beschreven. Voordeel is dat het opbouwen van het rijden van een enkelspan, via een tweespan naar een tandem of vierspan, in deze methode is ingebakken. Daarnaast wordt er in een acht lessen een gedegen theoretische basis gelegd. Wilt u een cursus volgen (in samenwerking met de Menvereniging De Paardengroep) of organiseren neem dan Contact op.

Samen met de Paardengroep kan ik incidentele menlessen met een ervaren lespaard, instructeur en goede wagen aanbieden. Speciaal om als cadeau weg te geven. Of om jezelf te verwennen en je bucketlist te verkleinen.

Uiteraard is het mogelijk om privéles te krijgen, les met uw aanspanning is de omgeving die u belangrijk vindt. Verder kan geleerd worden hoe je je eigen paard voor de wagen beleerd. Ook als u een lezing of spreker wilt, zijn daar mogelijkheden voor. Neem vooral Contact op.

Uitgelicht

Les met je eigen paard in jouw omgeving

Een individuele les kan overal plaatsvinden. Een dressuurles in een bak (individueel of in een groepsles), een rit in het verkeer of een dressuurles in het bos. Altijd geldt dat een goede menner het paard laat groeien. Ook een obstakelles of een les met pionnen (vaardigheid) kan worden gegeven. Er zijn altijd lesmomenten te vinden.

Altijd geldt dat er respect voor het paard is en daarmee aandacht voor het juist functioneren van tuig, wagen en koetsier. Zin in een (proef)les neem dan Contact op. De aanschaf van een voordelige 5 of 10-rittenleskaart kan daarna. De proefles leert u of mijn les bij u aansluit.

Producten

De mencursus 2017 van de Paardengroep zit vol. Aanmelden kan nog voor de reservelijst (mocht iemand zich afmelden). Of om op de maillijst voor de volgende cursus te komen. U krijgt dan een mail met informatie zodra de inschrijving weer open gaat. U kunt zich dan tijdig aanmelden.

Inloggen en contact

-

Inloggen: inlogpagina (klanten kunnen op uitnodiging inloggen)

-

Vraag het via het Contactformulier

Overzicht van de Contactgegevens

Download de Contactgegevens (pdf)


Copyright In-de-hand, contact, 2016