In-de-hand

Bureau voor organisatie-ontwikkeling, teambuilding, coaching

én men-instructie

Uw team draait niet zoals u wenst, maar hoe vertel je ze het, zonder ze in hun wiek te schieten? Er wordt van u verwacht dat u initiatief neemt, aan de gang gaat maar telkens dat u het probeert krijgt u een zedenpreek (of erger). Hoe lang blijft u het proberen, een keer, twee keer, vijf keer? U probeert sturing te geven aan uw eigen werk en dat van uw team, maar telkens is er wel iemand die het er niet mee eens is. En dan sturen op afstand, ja leuk maar mijn teamleden gaan dan echte alle (verkeerde) kanten op. Ik heb geen zin in ontslag omdat ik geen leiding kan geven dus ik hou de teugels strak in-de-hand!

Gewone alledaagse ervaringen van werknemers, in welke rol (medewerker of leidinggevende) ze ook zitten. Goede vragen maar weinig effectieve gedachten. Wat kan In-de-hand hiermee?

De algemene gedachte die In-de-hand gebruikt is te zien in de In-de-hand-Groeicirkel. De drie hoofdthema's daaruit zijn: Feedback, Bewegen en Sturen. De feedback zorgt voor beweging. Beweging kun je sturen. De beweging en de sturing leveren weer nieuwe feedback. Geen vicieuze cirkel maar een groei-cirkel!

Vanuit uw concrete situatie en de groeicirkel, wordt een resultaatgerichte aanpak gemaakt. De investering bepaalt u. Deze kan lopen van een teamuitje tot aan een meerdaagse training aangevuld met individuele coaching. Neem voor informatie contact op.

Uitgelicht: Training Feedback

Basis voor de teamontwikkeling is de training feedback geven en ontvangen (pdf). Deze heeft als doel:

De training gaat over echte situaties (géén rollenspel!). De situaties ontstaan door het werken met een paard. Paarden reageren direct op de (non-verbale) communicatie, overtuiging, stressgedrag, leiderschap en initiatief van de deelnemer (spiegelen) én veranderen snel met je mee.

Door dit met elkaar te bekijken én op constructieve wijze te bespreken leren de deelnemers te observeren, confronteren met hun visie, te communiceren, elkaar te waarderen en als kers op de taart jezelf te bewegen/veranderen. Waardoor blijkt wat jouw invloed op de omgeving is. En dat een andere houding, gedachte of gevoel ook een anders reagerende omgeving oplevert. Zo'n positieve ervaring smaakt naar meer!

Producten

Enkele voorbeelden van het op maat te maken aanbod zijn.

Teamstart

Feedback (pdf)

Deze training vormt een perfecte start voor een team. Men leert elkaar kennen en een constructieve samenwerking en communicatie op te zetten. Overige ontwikkelpunten van het team worden ontdekt.

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling in modules (pdf)

Gericht op de drie ontwikkelthema's, feedback, bewegen en sturen. In modulevorm zodat de aanpak en investering op het team en budget kan worden afgestemd.

Teamuitje

Gezellig met serieuze ondertoon

Individueel Coaching/Sparring

Individuele Coaching en Counseling (pdf)

Van counseling via coaching naar sparren

Inloggen en contact

-

Inloggen: inlogpagina (klanten kunnen op uitnodiging inloggen)

-

Vraag het via het Contactformulier

Overzicht van de Contactgegevens

Download de Contactgegevens (pdf)

De leidraad van In-de-hand, neemt u zelf de touwtjes in-de-hand?

Copyright In-de-hand, contact, 2016